miércoles, 14 de febrero de 2007

visca el circ!

que us agrada el circ? a mi molt, i pagaria el que fos per veure un ratolí fent ballar a un elefant sobre una pilota, jeje.
Bé,ja sé que no és una súper ilustració...que què té d'especial? doncs tres coses: la primera que el paper és cartulina rugosa de color marró; la segona que són pastels, i la tercera que l'he feta en mitja hora...bé això no té res d'especial, més aviat és evident, jeje.
Però bueno, jo estic molt contenta, m'ho he passat molt bé fent-la i és el primer cop des de fa molt temps (abans de joso) que no em preocupo gens per si la perspectiva, que si lanatomia, que si el color, la composició...bleeee!!! tot a la merda! us puc assegurar que aquesta ilustració l'ha feta una nena!!! iujuuuuu!
i si no, mireu els caps de la gent, em pixava de riure mentre els feia! jaja!
Arrevoir!

9 comentarios:

Andrea. dijo...

Feta per una nena? I que aquesta nena no desapareixi mai del tot!!!

La trobo molt alegre (ideal per treballar amb nens).

Anónimo dijo...

jolin... :(
ets molt bona Laia. Ara em fa vergonya haver-te donat la meva adreça...
Coneixes a Claire Wendling? Me la recordes molt en algunes ilustracions.
Segueix així!!

Anónimo dijo...

Ok, he llegit més el blog i ja veig que si que la coneixes, a la wendling. jeje

Laia, laieta,laiona dijo...

ei! si, de fet, he après amb wendling, és la meva dibuixant preferida, mi diosa!jeje, i tot i que ara vull conèixer altres coses, no oblidaré mai el meu primer amor...jeje!
merci!

Juan Manuel dijo...

Hey em sembla genial tu, si aixi ets mes feliç... que sapigues coses no vol pas dir que le hagis d'util.litzar totes. En sembla una iluistracó de puta mare. Pq no proves d'enviarla per mail a una editorial infantil... a veuren q pasa!

Andrea. dijo...

Ei!!!

Em sembla genial la idea de que provis d'enviar-la a alguna editorial infantil, al cap i a la fi jo l'he ensenyat directament als nens, i els ha agradat, prova-ho, no?

ACO dijo...

Muy chula la ilustración. El elefante m'agrada molt :D
A mi en un circo me molaria ver niños hiperactivos luchando por su vida contra insectoides nucleares atraidos sexualmente por la decapitacion...Así por poner una tonteria y una barbaridad.

Juan Manuel dijo...

hey laia! ESTAS ETIQUTADA! SI VOLS SABER DE QUE PARLO VISITA EL MEU BLOG!

Anónimo dijo...

Ja, verjetno zato je